InformationVi har åbent:

Mandag til fredag : 08.00 - 18.00
Lørdag : 08.00 - 16.00
Søndag : 10.00 - 18.00
Helligdage samt 24/12 til 31/12 : 10.00 - 14.00

​Vi forventer at alle respekterer vore åbningstider.
Omkring helligdage kan der være indskrænkning i åbningstiderne.

Dyrene kan dog KUN afleveres og afhentes efter aftale.
De er velkommen til at komme og se pensionen INDEN vi skal passe Deres kæledyr, ring venligst i forvejen og aftal tid. Der er ingen fremvisning af pensionen i juli måned.

Alle faciliteterne er nyopførte og hundene har adgang til udendørs løbegård. Der fodres 2 gange om dagen. Fast dyrlægekontrol. Dyrlægekontrol foretages af Dyrlæge Hans Jørgen Pedersen, Stadion Allé 27, 7100 Vejle.

Pensionen er opvarmet i den kolde tid.

​Vaccinationsattest SKAL medbringes hver gang dyret afleveres i pensionen. Hunde og katte skal være vaccinerede indenfor de sidste 2 år. For hunde, anbefales det dog, at vaccinen mod parainfluenza/kennelhoste ikke er mere end 12 mdr. gammel.

Vi forlanger ikke at hundene er vaccineret med den nye vaccine mod kennelhoste, men vi anbefaler varmt denne vaccine.
Medicin skal være forsynet med dyrets navn samt tydelig instruks om dosering.

Ring i god tid og bestil pasning af Deres hund, kat eller kæledyr.​

 

Kørselsvejledning fra Vejle

Tag hovedvej 28 mod Billund. Kør ret gennem Ny Nørup. 1. vej på venstre hånd er mod Randbøldal, her skal der IKKE drejes af, men ca. 1,5 km længere fremme drejes til venstre mod Randbøl. Fra der er drejet af ved hovedvejen, fortsæt lige ud 4,5 km. Her drejes til venstre af grusvejen, hvor der står en gammel sort cykel med et skilt med "Dyrepension".​

 

Kørselsvejledning fra Egtved

Tag hovedvejen mod Billund. Efter Nybjerg Mølle er der først en vej til højre (mod Bindeballe), her skal der ikke drejes af, men ca. 2 km længere fremme drejes til højre mod Randbøl. Fortsæt lige ud ca. 1,5 km. Der drejes til højre af grusvejen, hvor der står en gammel sort cykel med et skilt med "Dyrepension".

Vi glæder os til at modtage Deres dyr i pensionen, og vi vil gøre alt, for at dyrene har det så godt som muligt, i den periode de nu skal opholde sig væk fra deres hjemlige omgivelser.

Kontakt os

dyrepension@mail.dk
75 88 31 23

21 18 31 23

28 30 47 88

Top