Om os

SPRINGBJERGLUND DYREPENSION er beliggende i landlige omgivelser på den gamle Hærvej, midt mellem Vejle, Egtved og Billund.

Pension er velindrettet og der er gjort alt for at gøre forholdene så optimale for dyrene som muligt. Uanset om De skal på ferie, weekend, kursus, flytte, holde fri et par dage m.m., tager vi i disse perioder kærligt hånd om familiens dyr.

Vi tilbyder gode trygge forhold med megen kontakt dyr og mennesker imellem hver eneste dag. På den måde kan vi altid aflevere et glad og veltilfreds kæledyr til Dem igen.

At drive en hundepension og kattepension er for os et familieanliggende og arbejdet med dyrene optager en meget stor del af vor tid.

Annette Laursen

Stifteren af Springbjerglund Dyrepension, har arbejdet med hunde siden barns ben. For mange år siden havde forældrene en lille hundepension i Bredballe og det var her kimen til egen hundepension blev lagt.

Annette og hendes mand Michael har selv Ruhåret Hønsehund og Gravhunde. De ruhårede trænes til jagt, markprøver, apporteringsprøver, sporprøver med mere.

Annette er medlem af Dansk Ruhår Klub og Dansk Kennel klub, er uddannet markprøvedommer og jagthundeinstruktør og har gennemgået den nye lovpligtige hundeholder uddannelse.

Michael sanner

Michael som i det daglige tager sig af Kæledyrskrematoriet,  har også arbejdet med hunde i mange år.

Michael er uddannet jagthundeinstruktør og autoriseret markprøvedommer.